Formular ofertă îp   Temă proiect îp
Setări PdC   Setări CTgaz   CTgaz vs PdC
Cât consumă PdC   Preț PdC-boiler   Preț PdC Hyundai
  1. Î. pardoseală
  2. Incalzire in pardoseala p...

Incalzire in pardoseala pareri

Pompă de căldură cu panouri voltaice  
 
Pas 10cm/tot+GPA+9 senzori, ce caută omu'?  
 
Asistență sibotherm = multe-multe-răspunsuri  
 
Bonus 1k € acordat în Grup pompare nuuu  
 
sibotherm app tel&lap în setări browser  
 
Ne lăudăm cu multe cliente smart; onorați.


Articolul este în lucru, ca mai toate articolele din acest site.
Până una-alta, pot fi citite recenziile de pe Google.

Majoritatea lumii se pricepe la toate: de la fotbal, canotaj la Be.aM.Ve-uri.

Unii se tem de vaccinare, unii de încălzirea în pardoseală. Aici, nu vorbim de vaccin.

Pe Gugăl sunt multe căutări incalzire in pardoseala pareri pro și contra, dezavantaje. Nu înțeleg ce fel de ingineri sau arhitecți (mai) recomandă calorifere; sau pardoseală-parter, calorifere-etaj. Așa-sfătuiți de experți, normal că oamenii își ridică semne de întrebare: Încălzire în pardoseală peste tot? În dormitor, sub parchetul stratificat?

Î.p. poate fi și sub: parchet masiv, mochetă, parchet sensibil la temperatură ș.a.m.d. Î.p. poate fi și în demisol sau garaj, apartament sau casă renovată.

Într-adevăr, din cauza unei proiectări și exploatări nereușite, există sisteme care nu aduc confortul superior față de calorifere. La fel, cu podele prea-calde ⇒ un efect convectiv mai mare, curenți de aer ce pot antrena praful – oricum, un efect mai slab față de cel dat de caloriferele-de-2-lei din tablă.

Cred că părerea avizată este a celui care deja se bucură de IncPard

Sperăm, cât mai mulți dintre clienții noștri să aibă timp de a scrie 2..3 cuvinte despre confort termic, praf, încălzire sub parchet, sub mobilă, sub duș walk-in, facturi etc. și chiar despre experiența cu noi. Sperăm să ne laude – clar, dar pot scrie și despre chestii negative pe care ar trebui ca noi să le îmbunătățim.
Am fi onorați să primim câte un verdict despre IncPard și de la non-clienți de-ai noștri.

Comentariu. Aici, suntem pertu. Probabil, răspunsul e deja în Comentarii. Deși nu apare confirmare, mesajul se trimite. Pentru poze pune un link/cloud.

Un comentariu la „Incalzire in pardoseala pareri”

  1. Salut! Sunt din Buzău, am aflat despre Sibo documentandu-ma pe net pe subiectul IP. Am apelat la Bogdan pentru proiectarea sistemului…cea mai buna decizie posibilă, părere ferma după o iarnă în noua casa. Montajul l-am făcut cu un instalator local. 140 mp, sistemul a costat cam 13.500 lei, fara CT. CT de 24 kw, cea mai mare factura lunara de gaz 260 lei, 23 grade temp interioara. No GPAs, deși am avut multe discuții în contradictoriu cu majoritatea instalatorilor cărora m-am adresat pentru montaj. Nicio problema, debite ok, confort…pași între 5 și 30 cm, unii cu virgula (gen 12,5), spre disperarea instalatorului. Fără automatizare, am doar un termostat la parter, echilibrarea hidra am făcut-o singur, cu Bogdan pe mail, super simplu (oricum reglajele au fost ff mici). Montajul țevii (am folosit Uponor) peste polistiren, cu cleme. CT merge constant pe încălzire cu 2 kw, cea mai ridicată temperatura pe tur iarna trecuta a fost 34 grade (sondă de temperatura exterioara să trăiască, îmi pare rau că niciun meseriaș nu o recomanda). Comunicarea cu Bogdan – ireproșabilă, chiar și la un an după instalare. Super profi…îmi pare rau că nu am putut face și montajul cu el, distanta prea mare. Recomand cu maxima convingere!

    Răspunde